Varmt välkommen till oss på Conprector Fastighetsservice AB

Vi har sedan starten 1992 hjälpt västsvenskar att förverkliga sina hemvisioner! Vår förhoppning är att du här kommer finna både information och inspiration på din väg mot ett ännu bättre boende.

Oavsett om ditt renoveringsbehov gäller tak, badrum, måleri eller snickeri har vi erfarenheten, kompetensen och behörigheten som krävs för att förverkliga din hemvision till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer samt skriftliga offerter, en totalentreprenad till fasta priser och att behöriga hantverkare utför de olika momenten enligt de branschregler och byggnormer som finns.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation där vi träffas och diskuterar ditt renoveringsbehov, vad det kostar efter Rot-avdraget och hur vi löser det på bästa sätt. Sök dig gärna vidare på vår hemsida och ta del av ett axplock av arbetena vi utfört genom bilder, relevant information inom området du planerar att förnya samt tips som du själv kan använda om du planerar att genomföra något på egen hand.

Kontakta oss